J. Boglárka kérdése:
Kinek milyen véleménye, tapasztalata van a Debreceni Brassai Sámuel Gimnáziumról? (Informatika osztály) Mennyire erős vagy gyenge suli? Milyen tanulmányi átlaggal vesznek fel?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy aki a Brassaiba informatikai osztályba jár, és EMELT szintű érettségit tesz, annak milyenek az esélyei a felsőbb oktatási intézményekbe bejutni, vagy elhelyezkedni a munkaerő piacon.
Előre is köszönöm.
2013. nov. 6. 22:57
1/8 anonim válasza:
Én gépész osztályba járok. Most vagyok 9.-es és nagyon jó a suli. Hát infóba könnyebb bekerülni, oda felvesznek egy 3,5-ös átlaggal. ;)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
Sok sikert a további tanulmányaidhoz.
2013. dec. 9. 22:20
3/8 A kérdező kommentje:
A gépész osztályba milyen átlaggal lehetett bejutni?
Minden tantárgyat figyelembe vettek? (az össz átlag számít, vagy csak bizonyos tantárgyak)
2013. dec. 9. 22:26
4/8 anonim válasza:
Csak bizonyos tantárgyak. Én vidékről jöttem 4,3-as átlaggal. Az ideiglenesben az 58. voltam, féltem, hogy nem vesznek fel, de a véglegesben már a 14. voltam. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2014. febr. 5. 07:50
6/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen!
Végül ide adtad be a jelentkezésed? :)
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, elsőre ide.
2014. febr. 18. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!