Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola és Kollégium (Kisképző)?
Segítséget szeretnék kérni az idejáró tanulóktól.
-Egy nap általában hány órátok van?
-Milyen óráitok vannak?
-Milyenek az odajáró tanulók/tanárok?
-Milyen a fotós szak?
-Hányas átlaggal vesznek fel?
-A felvételibe a fotós szaknál miért és mennyire számít a rajzi alkalmasság?
-Mennyire magasak az elvárások?
Szia! Én tavaly végeztem.
1, Általában 8, elsőben lehet több. Mi mindig olyan 3 körül végeztünk.
2, Minden, ami egy általános gimiben, plusz rajz, szak, művtöri, elsőben betűrajz, első-másodikban ábrázoló geometria :)
3, Mint minden másik iskolában, itt is vannak nagyon jó és kevésbé jó tanárok. Ami a közismeretet illeti, szerintem a Kisképzős tanárok eszméletlen jók, én borzasztó hálás vagyok nekik mindenért.
A szak és rajztanárok egytől egyig kiváló szakemberek, akiktől megtiszteltetés tanulni.
A diákok sokszínűek, vannak ritka nagy idióták (ahogy mindenhol, ismételten), de általában mindenki megtalálja a helyét.
4, A fotós szak jó, nagyon jól felszerelt, jók a feladatok.
5, Ezt sajnos nem tudom, de olyan 4.00 körül már tuti. Az alatt is persze, minél jobban rajzolsz, annál kevésbé számít.
6, Pontosan ugyanannyira számít, mint bármelyik másik szakra. A fotós szak népszerű szak, szóval készülj fel.
7, Ha dolgozni és fejlődni akarsz, akkor tolni fognak előre. Az elvárásokat magad állítod, a tanárok segítenek neked. A Kisképzőben a magas óraszám és a sok szakmai feladat miatt nehezebb helyt állni, mint egy átlag suliban.
Végezetül: A Kisképző a legjobb, ami valaha történt velem. Külföldre jöttem egyetemre, és még mindig borzasztóan hiányzik. A legjobb iskola. Sok sikert a felvételihez! Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!