Megérné középiskolát váltanom?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h megérné-e középiskolát váltanom? Jelenleg tizenegyedikes vagyok. Az a baj, hogy az új rendszer miatt nagyon megnehezedett ez az iskola. Hajnalok-hajnalán kelek fel suliba este érek haza fáradtan és még akkor tanuljak meg éljek. Már alig tudom tartani a tempót. Osztályközösségünk sem valami összetartó én pl. beilleszkedni se tudok sehova. Tanárok is csak szivatnak minket állandóan, teljesen lehúzzák a jegyeinket. Nem szeretem őket.. Nem nagyon szeretem ezt az iskolát sem, szüleim szerették volna, hogy ide járjak mert erős jó hírnevű iskola.
Informatika szakra járok, jelenleg 4-es 5-ös tanuló vagyok az érettségi tantárgyakból de nem hiszem, hogy ez sokáig így lesz már... Találtam egy iskolát, még az általános iskolai osztályomból jár oda 1-2 tanuló ugyan úgy informatika szakra. Közelebb is lenne az az iskola, szóval tanulással is jobban tudnék boldogulni.
Mi kell ahhoz, hogy félévkor átiratkozzak? Nagyon sok munkával jár ez az egész? Átvennének engem ugyan arra a szakra amiről jövök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!