Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a hangulat a BME-n?

Milyen a hangulat a BME-n?

Figyelt kérdés
Főleg a gépészmérnöki szakra gondolok. Milyenek a tanárok, milyen a légkör/hangulat?

2013. nov. 3. 20:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem sok embert járt mindkettőre, de azért leírom, hogy a másik esélyes az első helyre a Szent István Egyetem.
2013. nov. 3. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Én odajártam ipari termék- és formatervező szakra (egy karon van a gépészmérnökökkel), de nagyon utáltam. Tele van pénzes, sznob emberekkel az egész egyetem. 1 hónap után otthagytam, mert kinéztek onnét, amiért nem vagyok gazdag...

21/L

2013. nov. 3. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem igazán értem 1000 ember közül hogyan néznek ki bárkit is. Nyilván egyetemen máshol kell keresni a közösséget, nem az előadásokon.

+Általában tanulni járnak oda az emberek, nem a hangulat miatt.

2013. nov. 4. 00:49
 4/5 A kérdező kommentje:
jó, nyilván nem úgy értettem, a hangulatot, akkor úgy mondom hogy légkör. Ebbe beletartoznak a tanárok is, hogy milyenek, mennyire segitőkészek stb.
2013. nov. 4. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:

BME gépész:

én eddig egyszer sem tapasztaltam olyat h lenéztek volna, vidéki vagyok, nem vagyok tele pénzzel, meg semmi hasonló. mivel vagytok kb 400-an, észre sem fogják venni, ha esetleg be sem jársz vagy bármit csinálsz.

A hangulat olyan, amilyennek magadnak megcsinálod. el lehet végezni egy barát nélkül is, de úgy is hogy végig bulizol/barátkozol

2013. nov. 4. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!