Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit találjak ki, miért nem...

Mit találjak ki, miért nem tudtam aláírni a katalógust?

Figyelt kérdés

Egyetemen van egy óra a nagy előadóban, amire nem nagyon jártam be. Tehát nem is írtam alá a katalógust soha. Arra gondoltam, hogy kitalálom mondjuk azt, hogy én mindig továbbadtam, vagy el sem jutott hozzám viszont a vizsgán jól teljesítek így megúszom a bukást. Tehát kéne valami alibi, ami kb arról szólna, hogy én ott voltam, de nem jutott el hozzám a katalógus.

A troll válaszok azonnal negatívot kapnak, a kérdésre kérem a választ, nem pedig fejmosást arról miért nem járok be, nem erről szól a kérdés.

2013. okt. 30. 13:23
 1/6 A kérdező kommentje:
A tanárral beszélni nem szeretnék, mert ha jól vizsgázom talán megúszom, viszont ha még most szólok, hogy ez van tuti közli, hogy akkor ennyi volt. Egyetemen már másképp mennek a dolgok...
2013. okt. 30. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Továbbadtad? Szerinted mit fog rólad gondolni a tanár, ha azt mondod, nálad volt a katalógus, de továbbadtad?

Elárulom: azt, hogy egy idióta vagy.

Ha meg el se jutott hozzád, az is a te bajod, miért nem szóltál, hogy adják oda.

A tanár le sem fogja szarni a kifogásaid.

2013. okt. 30. 13:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Leírtam nem? Hogy nem voltam bent.
2013. okt. 30. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Látom, és?

Attól még idióta kifogásokkal csak még idiótábbnak fog nézni a tanár.

De nem egészen értem a problémád. Ha így is enged vizsgázni, akkor nem mindegy?

Ha meg nem enged vizsgázni, mert nem voltál rajta a katalóguson, akkor inkább ahhoz kellene vmi kifogást keresned, hogy MIÉRT nem voltál bent.

Ui.: Máskor legalább annyi eszed legyen, hogy megkérj vkit, hogy írjon fel....

2013. okt. 30. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nehéz olyan hülye tanárt elképzelni egy egyetemen, aki beveszi, hogy véletlenül minden alkalommal pont hozzád nem jutott el, és erre ráadásul csak most jöttél rá. Ez a vonal esélytelen.
2013. okt. 30. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Megkérsz valakit, hogy írjon be, utána számonkéred rajta, megtette-e. Számon tartod, mennyi katalógusról hiányoztál.
2013. okt. 31. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!