Mit találjak ki, miért nem tudtam aláírni a katalógust?
Egyetemen van egy óra a nagy előadóban, amire nem nagyon jártam be. Tehát nem is írtam alá a katalógust soha. Arra gondoltam, hogy kitalálom mondjuk azt, hogy én mindig továbbadtam, vagy el sem jutott hozzám viszont a vizsgán jól teljesítek így megúszom a bukást. Tehát kéne valami alibi, ami kb arról szólna, hogy én ott voltam, de nem jutott el hozzám a katalógus.
A troll válaszok azonnal negatívot kapnak, a kérdésre kérem a választ, nem pedig fejmosást arról miért nem járok be, nem erről szól a kérdés.
Továbbadtad? Szerinted mit fog rólad gondolni a tanár, ha azt mondod, nálad volt a katalógus, de továbbadtad?
Elárulom: azt, hogy egy idióta vagy.
Ha meg el se jutott hozzád, az is a te bajod, miért nem szóltál, hogy adják oda.
A tanár le sem fogja szarni a kifogásaid.
Látom, és?
Attól még idióta kifogásokkal csak még idiótábbnak fog nézni a tanár.
De nem egészen értem a problémád. Ha így is enged vizsgázni, akkor nem mindegy?
Ha meg nem enged vizsgázni, mert nem voltál rajta a katalóguson, akkor inkább ahhoz kellene vmi kifogást keresned, hogy MIÉRT nem voltál bent.
Ui.: Máskor legalább annyi eszed legyen, hogy megkérj vkit, hogy írjon fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!