Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegeden milyen iskolákkal...

Szegeden milyen iskolákkal lehet ápolónőnek tanulni?

Figyelt kérdés

A biosz az egyetlen tantárgy ami érdekel, ezért ahhoz kapcsolódó szakmát szeretnék szerezni.

A gyógytornász is érdekel még, de nem tudom ahhoz miket kell tudni.

Ha valaki tud ezekről bővebb információt és leírja azt megköszönném ! :)

2013. okt. 29. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:

azt kellene eldöntened, hogy okj iskolában szeretnél tovább tanulni vagy felsőoktatásban.

Ha okj akkor pl. itt tudsz továbbtanulni ápolónak.

[link]

viszont sokkal többre mész vele, ha diplomát szerzel, Magyarországon is jobb a fizetés a diplomásoknak, ment az okj végzettséggel dolgozóknak. Külföldre is előszeretettel keresik az eü diplomásokat.

Szegedi Egyetem van mindkét szak amit kinéztél.

[link]

Biológia és kémia tudásra van szükséged mindkét szakhoz, de ha gyógytornásznak jelentkezel nem árt ha sportos is vagy, mert rendesen a gyakorlatban kell csinálni a tornákat, aki nem szeret mozogni az nem fogja szeretni a szakot.

2013. okt. 30. 08:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, és a kémia tudás mennyire szükséges? Mert nekünk csak első két évben volt kémiánk, de nem vették túl komolyan a tanítását, mivel idegenforgalom szakon vagyok.
2013. okt. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!