Megérné elvégezni az anglisztikát levelezőn?
A Pécsi egyetem az egyik legjobb az országban, színvonalas, ezért nem gondolnám, hogy csak úgy osztogat diplomát.. :) legyél benne biztos, ha eljutsz a szakdolgozatig, akkor tudsz valamit és megérdemled majd a papírt... :) Ha megfelelő anyagot biztosítanak, könnyedén fel lehet készülni a vizsgákra és nem kell szégyellni, hogy levelezőn csináltad és nem nappalin. Én távoktatásos vagyok, mi megkapjuk az anyagot, csekély tanári segítséget, felkészülünk magunktól, majd vizsgázunk azokkal, akik nappalin végighallgatták a tanagyagot. :) még így is van, aki sokkal jobb eredményt ér el a nappalisoknál.
Szanálás van mindenhol, nagyon sokan elkezdenek 1-1 szakot, aztán vagy időhiány vagy bármi okból abbahagyják, vannak tárgyak, amik nehezebbek, ha azon nem rágják át magukat, nincs keresnivalójuk a karon. Ennyi, ezért mondtam azt, ha végig tudod csinálni, megérdemled az elismerést :) próbáld csak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!