Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegeden milyen jó szakközépis...

Szegeden milyen jó szakközépiskolát tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

A most hetedikes húgomnak szeretnék olyan iskolát találni, ahol érettségit és szakmát egyaránt szerezhet. Lehet, hogy még korainak tűnik, de nekem anno senki nem segített a választásban, és szeretném, ha ő minden támogatást megkapna. Persze leülünk majd beszélgetni, együtt döntünk (nyolcadik elején ráér), de jó lenne tisztában lenni a lehetőségekkel. Már pedzegettem a témát, de nem igazán mutatott komolyabb érdeklődést a drágám... :)

- Mi érdekel?

- Semmi.

- Mik a kedvenc tárgyaid?

- Semmi. Na jó, az infó, de csak mert lehet facebookozni.

Most erre mit mondjak? :D Elköltöztem otthonról 1-2 éve, de már előtte sem voltunk sokat együtt, csak hétvégén a koli miatt. Szóval nem igazán vagyok képben a suliban nyújtott teljesítményét illetően, mert mikor nagy ritkán találkozunk, nem szeretem erről faggatni. Azt már leszűrtem, hogy az angolt nagyon gyűlöli. Szeretném megszerettetni vele, de nem megy. Biológiából viszonylag jó, de a többi területen közepes teljesítményt nyújt. Kimagasló művészi tehetségéről sem tudok, ügyesen táncol, de nem annyira, hogy ez jelentőséggel bírjon iskolaválasztás szempontjából. Tudom, több időt kellene együtt töltenünk, de nehéz anyagilag is, meg érzelmileg is, mivel most elég lázadó korát éli.

Vendéglátói talááán érdekelné, pék-cukrász nem valószínű. Köszönök előre is minden kedves választ.

2013. okt. 26. 13:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!