Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Régi illetve jelenlegi diákok!...

Régi illetve jelenlegi diákok! Milyen a Veres Pálné Gimnázium?

Figyelt kérdés

Oda szeretnék menni (4.5 átlagom van) és érdekelne, hát, tulajdonképpen minden. :)

Tanárok, közösség, programok, gólyatábor, stb.

Igaz, hogy a diákok nagyon bulizósak, és jellemző a klikkesedés? Az idősebbek hogy fogadják a gólyákat?

Előre is köszi mindent.

14L

2013. okt. 25. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ú én is oda szeretnék menni :) te jársz előkészítőre?
2013. okt. 26. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én most vagyok kilencedikes,

eddigi tapasztalataim szerint írtó jó suli,

de most komolyan! :D A tanároktól

nagyon be voltam parázva, hiszen ez a

gimi mégis csak egyike a legjobbaknak,

de minden félelmem teljesen alaptalan

volt.

A tanárok tanítanak, de el is várnak, ha

írsz privát üzenetet leírom, hogy melyik

tanár milyen tapasztalatom van.

Egyik ismerősöm Telekis, ő tudna írni

véleményt, de én nem akarok személyes

tapasztalat nélkül. Amit ő mesélt, a VPG

sokkal inkább diákcentrikusabb.

Nem tudom hallottál-e már a

Kampányról? Ez egy olyan program,

amikor szinte felborul az iskola. Bemész

tanulni, de már az iskola bejáratánál

csokival, muffinnal dobálnak, a

szünetekben nem egyszer híres/híresebb

előadok lépnek fel (Irie Maffia, Korda

Gyuri, Fekete Pákó :'DD) .

Ha még van kérdésed írj bátran! :D

2013. okt. 26. 22:16
 3/5 anonim válasza:
Szia :) én is most vagyok kilencedikes és nekem nagyon tetszik a suli. A tanárok jók, az elején nagyon szigorúak lesznek és sokat feleltetnek, de azt csak azért, hogy elhiggyük, hogy szigorúak. Mi mostanában már alig felelünk. Rengeteg a bontott óra, magyarból, matekból, nyelvből, fizikából, kémiából stb. Fizikából és kémiából vannak közös órák is, de a gyakorlat sokkal jobb. Kémiából ott kísérleteket oldunk meg, fizikából is, csak ott más féléket. Az egész nekem olyan barátságos. A programok a remekek, a gólyatábor nagyon jó volt, ahogyan a gólyanap is. Az előttem szóló már említette a kampányt, amiről én még nem nagyon hallottam, de hírességek fognak fellépni az biztos. Aztán lesz ilyen projektnap, ahol pl. mi most egy országot kaptunk és különböző kategóriákban kell kiselőadásokat csinálni róla. A termet ki lehet festeni, és nagyon jó festményeket lehet látni, és ez szerintem sokkal otthonosabbá teszi az egészet. A közösség nagyon jó, szerintem egyáltalán nincs klikkesedés, vagyis nem tudok róla. A bulizásról pedig csak annyit tudok nyilatkozni, hogy volt ilyen gólya after és ott buliztak, de szerintem nem jellemző. Vagyis hát kilencedikesként nem tudom. Igazából jól fogadnak nem bunkók velünk, nem néznek ki, a gólyatáborba se szívatnak meg úgy, hogy azért 4-5 éven át cikizzenek. Sok sikert remélem sikerül a felvételed :)
2013. nov. 17. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, az nem lehet, hogy osztálytársak vagyunk? :D
2013. nov. 17. 22:03
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom milyen osztályba jársz, de lehet :D
2013. nov. 18. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!