Zrínyi Ilona Gimnázium, miskolciak! Valaki segítene? Van valaki, aki odajár? (:
Sziasztok! Most vagyok 8.-os és megfogom jelölni a Zrínyit, lehet, hogy elsőként :) Angol kéttanra készülök. Van valaki aki odajár/odajárt? Hogy zajlik a szóbeli, felvételi? Nagyon nehéz iskola? Titeket hány ponttal és milyen szóbelivel vettek fel?
Köszii :)
14/L
Szia :) Engem a francia kéttanra az ott kapható max 100 pontból 76-tal vettek fel. Egy viszonylag jó központi, az kell, szóval legalább 60 pont, főleg angolra, mert elég durva túljelentkezés van. A szóbeli ugye magyarból van és nekem személy szerint nem is volt nehéz, de ez függ a szerencsétől, meg hogy mennyit tanulsz előtte. Úgy néz ki a dolog, hogy bemész, húzol ilyen kis cetliket, kapsz 10-20 percet, míg leírod a dolgokat, utána pedig szóba el kell mondani. Szófajokat, mondatelemzést, szóösszetételt, msg törvényeket, meg közmondásokat kérdeznek.
Remélem segítettem :)
Egy zrínyis
Oda jelentkezek elsőnek, és ott is írom a központimat! Nyíltnapra is megyek majd november végén. Nagyon remélem, felvesznek, szuper iskola szerintem a Zrínyi, szívből remélem, hogy jövőre én is odajárhatok! :)
Ha bármi kérdésem lenne, írok majd privátban! :) Köszi előre is.
Lehet hogy osztálytársak leszünk :)
Hogy sikerült a felvételi?
Sziaa! :) Te is angol kéttanra jelentkezel elsőként? :)
A pontos eredményt csütörtökön tudom meg, de 65-67 körül lesz összesen a központim.
Március 3-án szóbeli.. :D Már várom :)
Hogy hívnak? :))
Szia:) en francia kettant irom be elsonek:) remelem bejutok:)) 71 pontom lett, max vitt pont, es meg szobeli:D ha van kedved irj uzit nyugodtan:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!