Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol tudom meg az eredményt?

Hol tudom meg az eredményt?

Figyelt kérdés
Most tettem le az emelt szintű érettségimet. Egy 3. kerületi iskolában jelentkeztem, és egy 7. kerületben lévő suliban írtam meg. November 4-én lehet megtekinteni az eredményeket.. de melyik suliban?

2013. okt. 18. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy inkább csak azt mondom, hogy a tavaszi érettségi időszakban azok, akik nem a saját iskolájukban jelentkeznek érettségire (mert már nem iskolások, utólag csinálják), azoknak az Oktatási Hivatalnál kell megtekinteni.

De kérdezd meg az adott iskolákat.

2013. okt. 18. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Melyik tantárgyból írtad?
2013. okt. 18. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, kérdezd meg ott, ahol megírtad, hogy ugyanoda menjél-e majd vissza megtekinteni.

Vagy máshova kell menni.

2013. okt. 18. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Angolból írtam.
2013. okt. 20. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
abba az iskolába nézheted meg ahol jelentkeztél.. elvileg neked is kellett kapni levelet.. abba benne van :)
2013. okt. 21. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :))
2013. okt. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!