Hol tudom meg az eredményt?
Figyelt kérdés
Most tettem le az emelt szintű érettségimet. Egy 3. kerületi iskolában jelentkeztem, és egy 7. kerületben lévő suliban írtam meg. November 4-én lehet megtekinteni az eredményeket.. de melyik suliban?2013. okt. 18. 20:17
1/6 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy inkább csak azt mondom, hogy a tavaszi érettségi időszakban azok, akik nem a saját iskolájukban jelentkeznek érettségire (mert már nem iskolások, utólag csinálják), azoknak az Oktatási Hivatalnál kell megtekinteni.
De kérdezd meg az adott iskolákat.
3/6 anonim válasza:
Hát igen, kérdezd meg ott, ahol megírtad, hogy ugyanoda menjél-e majd vissza megtekinteni.
Vagy máshova kell menni.
4/6 A kérdező kommentje:
Angolból írtam.
2013. okt. 20. 15:37
5/6 anonim válasza:
abba az iskolába nézheted meg ahol jelentkeztél.. elvileg neked is kellett kapni levelet.. abba benne van :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :))
2013. okt. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!