Mi a véleményetek a szolnoki Széchenyi István Gimnáziumról? Vagy a dráma tagozatáról?
Én nyelvi előkészítőre jártam néhány évvel ezelőtt, nagyon szerettem a gimit és a tanárok nagy részét - az osztályomat annyira nem, de az nem az iskola baja. Támogattak a tanulásban, sportban, versenyekben, sok szép élményem van ezzel kapcsolatban. Jól végeztem, nagyon magas felvételi pontszámom volt és kérdés nélkül bekerültem az elsőként megjelölt egyetememre.
A drámához annyi közöm volt, hogy az ofőm volt a dráma tagozat lelke is, és több angol nyelvű színdarabot csináltunk angol drámaversenyre. Plusz volt egy-két sorom az első Ádámok és Évákban amit a Szigligetiben adtunk elő, hihetetlen élmény volt számomra, nagyon jól összehoztuk mindig (nekem ilyen hamvába holt gyermekkori álmom volt a színészkedés, nagyon szép, hogy ennyit kaphattam belőle).
Én mindenképpen csak ajánlani tudom, igaz, hogy az idő megszépíti a dolgokat de akkor is bátran jelentem ki hogy nagyon jók voltak a gimis éveim, mostani fejemmel sem jelentkeznék másik gimibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!