ELTE ösztöndíj: mikor kapok?
Attól függ, eltén belül mit és hol tanulsz. Nekem btk-n kellett a 4.5 fölötti korrigált kreditindex, 34 kreditnél ha 4-es átlagot csinálsz, az pont 4.5. Erre még minimális, havi 1-2 ezer forintos ösztöndíjat kaptam, de ez ugye karonként változó.
Az ösztöndíjat pedig következő félévben kapod, kéthavit a második hónapban, aztán minden hónapban az adott havit.
Persze, csak ttk-n a kettesért is meggebedsz :D
Kérdező: tökmindegy a kredit. A korrigált kreditindex lényege, hogy akármennyit vettél fel, 30-cal fogják elosztani.
Ha eddig nem kaptál, erre a félévre már nem is kapsz. 10-én utalták az első két havi ösztöndíjat.
30 kredit meg nagyon kevés. Nekem 38 és 40 kreditem volt, nem kaptam rá semmit...
Illetve erre a félévre kaptam volna, de épp most vették el... vissza kell fizetnem, mert jogtalanul kaptam... tudnék mondani nagyon "szép" jelzőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!