Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neked melyik a kedvenc tantárg...

Neked melyik a kedvenc tantárgyad, és melyiket utálod a legjobban?

Figyelt kérdés

Osztályt, kort, nemet, indoklást is írjatok, ha lehet.

Én pl. utálom a történelmet.

Mert mindig mondják, hogy jaaj, a magyarok régen milyen nagy hatalmon voltak stb. DE NEM MA! Manapság egy lenézett csóró nép semmi nem fűződik hozzá. Ahelyett, hogy a jövőn gondolkoznának..

2013. okt. 16. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az irodalom a kedvencem, nem tudok egyetérteni azzal, hogy belemagyarázós, mert sok esetben nem a költő szándékán van a hangsúly, hanem azon, hogy az olvasóban milyen érzelmeket gerjeszt az adott mű. Azért szeretem, mert nekem ez árulja el a legtöbbet az életről, ez ad értékrendet. Jó lenne még a filozófia és az etika, ha normálisan tanítanák/tanították volna nálunk. Egyébként a nyelvtannak, a történelemnek, az angol és olasz nyelveknek vannak még engem érdeklő témakörei bőven, a reál tárgyak közül csak a matematikát szerettem mindig is, illetve a biológiának egy részét. Kifejezetten utálom a fizikát, a testnevelést és a földrajzot, előbbi kettőt javarészt a tanárok miatt (bár a tesihez még béna is vagyok).
2015. dec. 26. 12:58
 12/15 anonim válasza:
62%

Nekem a kedvencem a biológia, mert egyszerűen érdekesnek találom.

Amit a legjobban a utálok az a földrajz, a természetföldrajztól a falra tudnék mászni. 15/L

2016. szept. 22. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A biosz a kedvencem, imádom :D Körülbelül az egyetlen tantárgy az irodalmon kívül ami érdekel.

A törit viszont gyűlölöm, mert minden egyes órán feleltet a tanár már 9. óta és egyszerűen képtelen vagyok azt a sok kis részletet meg a sok évszámot beseggelni, és akkor még valahogy át is kéne látni. Fúj. Tavaly vért izzadtam az ötösért.

18/L (végzős)

2016. szept. 22. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A kedvencem tantárgyam az angol, mert az megy a legkönnyebben és a legkisebb készüléssel is hibátlan dolgozatokat írok. Ennek ellenére amelyik tantárgy a legjobban érdekel az a történelem, ezzel is szeretnék továbbtanulni. Egyetlen lányt sem láttam volna még, akit annyira érdekelne és elhivatott lenne a történelem iránt, mint én, maximum egy-két fiút.

Amelyiket a legjobban utálom, az a matek és én már azon a szinten vagyok, hogy beszélni is utálok róla. De oké is, mert tavaly felmentettek és már nem kell egyáltalán tanulnom, nem is fogok érettségizni belőle.

2020. aug. 8. 18:52
 15/15 anonim válasza:

1.Történelem

2.Biológia

3.Kémia

2023. febr. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!