Berzsenyi Dániel Gimiről, Babits Mihály g. -ról, Szent István G. -ról, Madách Imre G. -ról, Teleki Blanka G. -ról, Szent László G. -ról, Eötvös József G. -ról, Árpád G. -ról vélemény? (mindegyik Bp)
Nem tudom, hogy már választottál már sulit, de azért leírom a véleményem.
Nekem a Babits a legszimpatikusabb, majdnem meg jelöltem, csak nekem nagyon messze van..:S Szerintem egy nagyon jó suli, nem járnál vele rosszul.
A Szent Lászlóról is nagyon jókat hallottam, ez a véleményeken is látszik:D
A Szent Istvánról rosszakat hallottam, de nem kritizálhatom, mert nem nagyon ismerem...
A Teleki Blankáról hallottam hideget meleget, de tanulmányilag jó suli, egyik barátnőm is oda akar menni
Az Eötvös józsef sulit nem ajánlom, kivéve ha egy tanulógép vagyXD oké hogy ott mindent megtanítanak, de szerintem ott éjjel-nappal tanulnia kell az embernek, nagyon erős és nem csk bejutni, hanem bent is kell maradni...
A többihez nem tudok hozzászólni, azért remélem tudtam segíteni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!