Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt olyan aki Miskolcon...

Van itt olyan aki Miskolcon tanul a rendőrsuliban? Vagy olyasvalaki aki oda akar menni tanulni? Vagy még mindig vagy van olyan itt aki rendőr?

Figyelt kérdés
Én is oda akarok menni tanulni a a továbbiakban és nem tudom hogy smint kell csinálni a dolgokat valaki segítsen már előre is köszi
2009. nov. 11. 06:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Igen el is felejtetem felvételin milyen kérdések lesznek a pszichológia mellet?A fizikai felvételivel tisztában vagyok valamilyen szinten mert készülök rá nagyon.De azért azt is leírhatná valaki hogy milyen feladatok vannak...Úgy hallottam,hogy történelem kérdések meg irodalom kérdések is lesznek ez is igaz?
2009. nov. 11. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Én irodalom kérdésekről nem tudok. Tudtommal a műveltségi teszt, a 4 éves történelem anyagból lesz, plusz társadalom ismeret. De javarészt inkább társadalom ismereti anyagból lesznek feltéve a kérdések, bár megközelítőleg egyforma százalékban, dobja ki a kérdéseket a gép, de én amikor csináltam, akkor többségben voltak a társ. ism. kérdések. Szóval feküdj rá erre is, olvass híreket, abból is sokat megtudhatsz, és légy napra kész mindig. Ha még most fogsz érettségizni, akkor töriből előnybe vagy, hisz friss az anyag.
2009. nov. 11. 09:41
 3/7 A kérdező kommentje:
igen most fogok érettségizni te rendőr vagy?
2009. nov. 11. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Gép dobja ki a kérdéseket?Mármint akkor az egész ilyen rendszer ilyen digitalizált? Több válasz is van, és ki kell választani a heles megoldást? vagy hogy:

Bocsi az OFF-ért

2009. dec. 1. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok rendőr, csak tanuló.

Igen, a gép, van egy kérdés adatbázis, nem tudom mennyi pontosan, de bővítik és frissítik mindig és ebből válogat a gép randomba. Szóval mindenki más tesztet ír meg így. Igen 3-4 válasz lehetőség van és ki kell választani a helyes megoldást. Nem tudom mire gondolsz, mikor azt írtad, hogy az egész rendszer ilyen-e. A suliban, vannak sima dolgozatok, felelések. De az objektívek megírása javarészt PC-én történik, de van egy két tantárgy ami nem ezzel az elven működik, hanem sima nagy témazáró papíron.

2009. dec. 1. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:

19:38-as...akkor te Miskolcra jársz? Én is oda szeretnék majd menni érettségi uán,de sajnos elég tanácstalan vagyok a felvételivel kapcsolatban még:S Lenne egy pár kérdésem hozzád, ha nem gond...Felvennél msn-re?(persze csak ha ráérsz)

ktm4ever@windowslive.com

2009. dec. 3. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Oké, felvettelek.
2009. dec. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!