Van itt olyan aki Miskolcon tanul a rendőrsuliban? Vagy olyasvalaki aki oda akar menni tanulni? Vagy még mindig vagy van olyan itt aki rendőr?
Gép dobja ki a kérdéseket?Mármint akkor az egész ilyen rendszer ilyen digitalizált? Több válasz is van, és ki kell választani a heles megoldást? vagy hogy:
Bocsi az OFF-ért
Nem vagyok rendőr, csak tanuló.
Igen, a gép, van egy kérdés adatbázis, nem tudom mennyi pontosan, de bővítik és frissítik mindig és ebből válogat a gép randomba. Szóval mindenki más tesztet ír meg így. Igen 3-4 válasz lehetőség van és ki kell választani a helyes megoldást. Nem tudom mire gondolsz, mikor azt írtad, hogy az egész rendszer ilyen-e. A suliban, vannak sima dolgozatok, felelések. De az objektívek megírása javarészt PC-én történik, de van egy két tantárgy ami nem ezzel az elven működik, hanem sima nagy témazáró papíron.
19:38-as...akkor te Miskolcra jársz? Én is oda szeretnék majd menni érettségi uán,de sajnos elég tanácstalan vagyok a felvételivel kapcsolatban még:S Lenne egy pár kérdésem hozzád, ha nem gond...Felvennél msn-re?(persze csak ha ráérsz)
ktm4ever@windowslive.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!