II. Rakoczi Ferenc Gimnaziumrol (II. kerulet) mit tudtok? Velemenyek?
Figyelt kérdés
Mindenre kivancsi vagyok, kozosseg, hangulat, milyenek a tanarok, milyen atlaggal vesznek fel, tenyleg barmi.
Europai Unio beallitottsagu osztalyt neztem, akik oda jarnak/jartak, mit tudtok rola?
De tenyleg, barmilyen velemenyt szivesen fogadok.
Elore is koszi.
2013. okt. 11. 20:09
1/3 anonim válasza:
Szia!! én is oda szeretnék menni. Nos én elég sok jót hallottam róla, pl hogy általában jók az osztály közösségek, meg ,hogy most lett felújítva, és szép maga az épület is :)
Írj rám, ha szeretnél (14/L)
2/3 anonim válasza:
ÉN oda megyek és a felvetelin szimpatikusak voltak a tanárok és a felvételizők is. Jó a hangulat,ami nagyon fontos egy iskolában. Tudnék pár iskolát mondani ahol ez nem így van.( pl: baarmadas,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!