Madách Imre Gimnáziumról vélemény? (Budapestiről)
Szia, én is most vagyok kilencedikes és szerintem is jó suli:) Idén ezek a nyelvszakok vannak, szerintem nem fog sokat változni:
4 éves: angol haladó, német haladó, emelt spanyol
5 éves (nyelvi előkészítő): kezdő francia, kezdő német, kezdő angol, haladó angol
Október 14-én 15:30-kor és 17:00-kor lesz tájékoztató, arra érdemes elmenni. Az osztályközösségek nagyon jók, hála a közös programoknak. Az órarendben kilencedikben van művészeti sáv, lehet választani a film, a rádió, az újságírás és a drámaórák közül. A heti 5 tesiből 2 szintén választható (kosár, röpi, aerobik, néptánc, társastánc) Az átlagod nagyon jó. Bármi kérdésed van, írj!
Lányom második, unokahúgom harmadik éve Madách-os, mindketten nagyon szeretik, még betegen is menni akarnak :-)
Jók az osztályközösségek, gyerekpártiak a tanárok és rengeteg tanításon kívüli programot szoktak szervezni, ahol majdnem mindenki jelen is van.
Tavaly 4,5 felett várták a jelentkezőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!