A Bethlen Gábor közgazdasági jó suli mert én azt hallottam hogy drogosok járnak oda és én is oda szeretnék menni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 18:28
1/2 anonim válasza:
Én nem tudom.
De annak idején, mikor gimit kellett választanom, én is hallottam arról az adottról, ahová menni akartam, hogy drogosok vannak ott.
Én eggyel sem találkoztam. De ha lett volna is, akkor sem értem, hogy mi jelentősége van. Ha én nem akarok drogfüggő lenni, akkor sem leszek az, ha körülöttem az egész osztály végigszipuzza az órát.
A drogfüggőség nem fertőző. Ha gyenge vagy agyilag, akkor is rákapsz, ha 100%-ban tiszta elit suliba jársz.
Ha a Bethlen Gáborba akarsz járni, akkor járj oda... Miért érdekes, hogy hányan drogoznak ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!