A Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Gimnáziumról mit tudtok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval én ebben a tanévben fogok felvételizni, és esetleg ez az iskola is szóba jött. A barátnőm azt mondja, hogy "matematikus képző", illetve tavaly a legjobb magyarországi gimnáziumnak választották. Idén még nincs kirakva az oldalra semmi róla, azt írják, hogy október 15 után, legkésőbb 31-ig felteszik. Arra lennék kíváncsi, hogy tavaly hány osztályt indítottak? Milyen osztályokat? Mi jellemezte ezeket? Szóval úgy általánosságban.#Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium #Fazekas Mihály Gyakorló Gimnázium
2013. okt. 6. 16:09
1/4 anonim válasza:
Én azt hallottam róla hogy nagyon kemény iskola és rengeteget kell tanulni!versenyistálló az biztos
több olyanról is hallottam hogy valaki eljött onannan mert nem birta... de után biztos bejutsz a legjobb egyetemekre
szerintem egy gyengébb gimi is jól felkészít egyetemre nem kell ahhoz ennyire túltanulni magad de ez csak az én személyes véleményem
ajánlom hogy menj el nyiltnapra ha még lesz mert az sokat számít
2/4 anonim válasza:
Hát 4 évfolyamos gimnáziumból 2 db van, az A az a humán tagozat, a B az a biológia, kémia, földrajz, stb. 6 évfolyamos gimnáziumból van a C, ami a matektagozat és a D,ami az általános tanrendű osztály. Ez minden évben így van, most sem lesz másképp. Egy osztályban kb 26-30 fő kerül, de ez változó
3/4 anonim válasza:
annyira nem durva mint ahogy mondják. én oda járok :)
4/4 anonim válasza:
Annyira tényleg nem durva, mint aminek hangzik. Oda járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!