Gyöngyösi Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, vélemények?
Figyelt kérdés
Turizmus szakra szeretnék menni, most fogom befejezi a nyolcadik osztályt. Jó tanuló vagyok, könnyű az esélyem, hogy felvegyenek.
Kérdéseim:
-Mennyire jó iskola
-Ad érettségit a szakma mellett
-Közösségi élet milyen
-Megéri ide menni
-Hogyan, mikor lehet meglátogatni, jelentkezni
-Hány ponttól vesznek fel?
Keresgéltem, de nem nagyon találtam meg a kérdéseimre a választ. Legtöbbször a főiskolával kapcsolatban találtam dolgokat, ami most nem érdekel.
Köszönöm a válaszokat! :)
#felvételi #nyílt nap #Gyöngyös #Károly Róbert szakközépiskola #gyöngyösi Károly Róbert szakközépiskola
2013. okt. 5. 19:36
1/1 anonim válasza:
Én itt lakom a szomszéd városba és hallottam érdekes dolgokat róla. Egyik osztálytársam is oda készül és mesélt jókat és rosszakat is. Állítólag ad érettségit és szakmát mellé, de ezt is csak úgy hallottam. Mesélte osztálytársam hogy az utcájukba lakik egy lány és az oda járt és le is diplomázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!