Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecenben a Tóth Árpád...

Debrecenben a Tóth Árpád Gimnázium miért van annyira felfújva? Közel sem a legjobb, a középiskolák között a 11. helyen van!

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 21:07
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Én is TÁG-os vagyok,nem tartozom a pénzesek közé..:D Amúgy nincs felfújva,csak azért mert nagyon sokan felvágnak ezzel,hogy ők ebbe a suliba járnak...Való igaz,hogy nagyon sokan protekcióval,meg pénzzel kerülnek be. De az oktatás ami ott megy,elég kemény. Aki akar valami lenni,az legalább egy olyan erős suliba megy,mint ez :) nekem ez a véleményem erről.
2011. febr. 26. 19:15
 22/28 anonim ***** válasza:

utolsó hozzászóló!

Mennyire kemény az oktatás?Aki jól megírja a felvételit annak is annyira nehéZ? Milyen tagozatra jársz?

2011. máj. 23. 11:44
 23/28 anonim válasza:

Szia!

Ha megírtad a felvételit jól, és a szóbelidet is úgy érzed jó lesz akkor valószínűleg felvesznek. Nagyon sokan jelentkeznek mindegyik tagozatra és ezért nehéz bekerülni,így csak a legjobb pontszámosokat veszik fel.

2011. jún. 22. 13:03
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor legalább a 80 pontnak meg kell lenni az írásbelinél, ugye?
2011. jún. 22. 14:15
 25/28 anonim válasza:
Ezt csak azok mondjuk akik kívül állók.Hát csak úgy mondom , hogy egyáltalán nem vagyok pénzes csemete.Apám taxis anyám meg eladó és nem pénzeszsák egyik sem.Mégis 14-nek bejutottam.Egyébként meg hiába vitatkozunk , hogy a Kossuth vagy a TÁG...Országos színvonalban mindegyik az elitba tartozik és egyikből sem hülye gyerekek kerülnek ki.
2011. aug. 9. 13:07
 26/28 anonim ***** válasza:
Berbe?:P
2012. ápr. 12. 16:59
 27/28 anonim ***** válasza:
Pelme?? XXDD
2012. ápr. 12. 18:37
 28/28 anonim ***** válasza:
akkor már Cselle?XD
2012. ápr. 13. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!