Felvételi előtt állok és szeretnék a Dózsa György Táncművészeti szki-ba menni!?
Ha még érdekel esetleg ismerek ott egy tanárt aki a táncon van és kérdeztem tőle h mi kell v egyáltalán mennyi lenne az esélyem azt mondta h a modern-kortársra semmi ha nem balettozok ovis korom óta pedig 8 éve táncolok a hajlékonyságom megvan hozzá de az mondta h 0% az esélyem nembaj azért megpróbálom mert a sulimból már ment oda olyan aki nem balettozott és neki sikerült a tanár még azt mondta h színpadira tuti felvesznek de oda nem szeretnék ott a legfőbb az h néptáncot kell utánozni az menne kortárson kellenek a balett alapok (+híd,spárga,mérleg)kell tudj improvizálni és van akrobatika is de az nem tudom mit takar.
A Dózsába jár 2 barátnőm (9.esek) egyik olaszos másik drámás nagyon szeretik nem a legerősebb suli de a közösség és a tanárok nagyon jók. Én is oda akarok menni :) Bocsi elég hosszú lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!