Mit lehet majd tenni?
Arról van szó hogy a húgom sajnos Szombathely egyik legrosszabb általános iskolájába jár.Szerencsére nem sokára végez a sulival.De sajnos a viselkedésével nem vagyok megelégedve.Sajnos olyan az iskola hogy tele van 6-7-8-os drogosokkal és k*rvákkal.Szerencsére azért figyelek rá ezért ő ennyire nem rossz lány.Csak azért néha látom rajta hogy olyan k*rvásan viselkedik már lassan.
Pl.:cicanadrágokat hord(ami annyira nem lenne nagy baj,de olyanokat hord aminek a mintája és a szövege nem gyereknek való,plusz felnőttek ruháit akarja hordani.Itthon teljesen normálisan viselkedik és jól is tanul 4-5-ös tanuló.Csak amikor megyek érte az iskolába akkor látom hogy beleviszik a rossz dolgokba.Pl: most a héten azt akarták hogy vágja le a haját a feje egyik oldalán.Stb...
Szerencsére nagyon oda figyelek rá és megteszek mindent ami tőlem telik.De sajnos így is sokszor észre veszem rajta azokat a rossz dolgokat amik már elég nagy gondot jelentenek szerintem.Jó nem akarom hogy apáca legyen,de azért azt sem hogy a sarkon álljon.Mint a drogos,alkoholista bukott osztálytársai fognak majd.
Szóval már csak 1 éve van még.Átíratni nem tudom.És arra lennék kiváncsi hogyha 9-ben egy normális középiskolába vagy gimnáziumba bekerül.Akkor azért ezek a rossz tulajdonágok amik megjelentek nála elmúlhatnak?
5 óta jár egyébként ebbe az iskolába.
És itt tényleg nem arról van szó hogy apácát akarok belőle csinálni de azért tényleg azt akarom hogy normális élete legyen ha felnőtt lesz.Tudom hogy kamaszodik de azért ettől még nem kellene mindent megengedni szerintem.
A ti véleményetek érdekelne!
Pl. járathatnád valamilyen edzésre.
Akkor nincs annyit együtt olyanokkal akik nem jó hatással vannak rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!