Mi a következménye annak, hogy nem járok be főiskolára? (felsőfokú szakképzésre járok, államilag támogatott)
Figyelt kérdés
nem tetszik ez a szak, a környezet, az emberek. Ha nem járok be az órákra, akkor kirugnak félévkor? Az a tervem, hogy elmegyek dolgozni (diákmunka) és jövőre egy másik szakra jelentkezek.2013. szept. 22. 19:33
1/6 anonim válasza:
Ez attól függ... ha elméleti a tanóra nem kell bejárni, ha gyakorlat akkor az általában kötelező így ha nem jársz be pár alkalom után nem teljesíthető az adott félévben a tárgy. Ha sok ilyen összegyűlik és nincs meg a teljesítendő kredited (bár ha a többiből elmész vizsgázni meglehet) akkor kirúghatnak. De attól függetlenül jövőre ha újra felveszed akkor is be kell járni gyakorlatra, szóval nem lehet nagyon elhúzni a dolgot. Vagy hagyd abba és csinálj olyat ami érdekel vagy járj be..
2/6 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy ha átjelentkezel nem mindegy hova, lehet oda is kell az a tantárgy amire épp nem jársz be.
3/6 A kérdező kommentje:
A masik suliba bejarnek, csak ide nem akarok..
És itt mindegyik óra kötelező.
2013. szept. 22. 19:49
4/6 anonim válasza:
Vagy jelentkezz ki magad.
Ha nem jársz be meg nem mész vizsgázni, akkor úgyis elküldenek.
6/6 anonim válasza:
iratkozz ki, én is azt tettem pár évvel ezelőtt, mert gyűlöltem. aztán elmentem dolgozni, de most újra visszaültem az iskolapadba, mert rájöttem mi érdekel.
annak meg alapból nincs értelme hogy úgy járj be, hogy nem érdekel, én azt vallom, hogy abban nincs úgysincs köszönet.inkább csinálj valami hasznosat, most elmész dolgozni, majd 1 kis idő múlva jelentkezel újra.jobban fogod értékelni a tanulást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!