Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Kölcsey Ferenc...

Milyen a Kölcsey Ferenc Gimnázium (Bp. ) (folyt. Lenn)?

Figyelt kérdés

Az olasz-angol szakra szeretnék jelentkezni.

A tavalyi, vagyis a 7.-es átlagom: 4,6.

Idén, azaz (8.-ban ) arra törekszem, hogy félévkor maximum 2 db 4esem legyen.

Szerintetek ha a felvételit megírom 65-70 pontosra akkor mennyi az esélyem, hogy fölvegyenek?

Illetve ti milyen eredménnyel kerültetek be? Szeretitek az iskolát? Milyen a közösség?

2013. szept. 16. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
én a francia szakra(most vagyok gólya) 58-as központival kerültem be úgy,hogy félévkor 2 4-esem volt,7. év végén pedig 3 db 4-esem.Én egyszerűen márt most imádom,nagyon jók a közösségek,a nyelveket nagyon jól tanítják,akár az olaszt,akár a franciát is.Én nem bántam meg ideáig,szeretek bejárni.A gólyatábor eszméletlenül jó volt(nem szivattak meg,csak fel kellett egyszer kelni hajnalban.).Én bátran merem ajánlani,hogy gyere ide :)
2013. szept. 16. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
és az olaszra tényleg csak 17 főt vesznek fel? És nálad gyengébbeket is vettek fel? Éééés mesélj légyszii mindenről;)..ha nem baj:)
2013. szept. 16. 18:32
 3/4 anonim válasza:
Alá tudom támasztani az előzőt, tényleg nagyon jó suli! Van esélyed bekerülni. Egyébként minden évben változtatnak az osztályokon, idén nem tudom hogy lesz, de most az olasz pl. úgy van, hogy fél osztály angolt tanulja emelten és utána 2. nyelvként az olaszt, a másik felének pedig fordítva.
2013. okt. 8. 20:31
 4/4 anonim válasza:

ha meg mindig erdekel olaszos vagyok, most gólya,

irj privátban:)6

2014. jan. 19. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!