Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz a bejutás a...

Encsiiii kérdése:

Mennyire nehéz a bejutás a miskolci Herman Ottó gimnáziumba?

Figyelt kérdés
Mióta rátaláltam az iskolára (4 éve) minden álmom, hogy oda bejussak, de nagyon félek, hogy nem vagyok elég oda való. Itt, Felvidéken kitűnő tanuló vagyok, de nem biztos hogy meg felelnék az ottani elvárásoknak. Vélemény? Valaki készül még a 2014/15-ös tanévben oda?

2013. szept. 12. 17:15
 1/8 Papp Barbara válasza:
Szia en a mult honapban talaltam ra erre a sulira nekem is minden almom hogy oda bekerulhessek angol szakra.. Hat en nem vagyok kituno de remelem felvesznek oda... :)
2013. okt. 12. 09:47
 2/8 anonim válasza:
Szia, én is nemrég találtam rá a sulira, és nekem is minden vágyam, hogy bekerüljek! :) Sok sikert! Remélem találkozunk majd! :) Pálma vagyok! :) :*
2013. nov. 2. 20:05
 3/8 anonim válasza:

Én is nagyon be szeretnék jutni!:)

Én olyan 4,2-3-as tanuló vagyok és a központim se lett hú de jó , de azért remélem felvesznek:)

2014. jan. 22. 21:49
 4/8 anonim válasza:
Én is oda szeretnék menni .. :) Nektek hány pontotok lett ???
2014. febr. 19. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Légyszi,ha nem jelent gondot,akkor leírnátok,hogy melyikőtöket vették fel?nagyon köszi,csak én is oda szeretnék menni 2 év múlva...4,8 az átlagom és nagyon erős suliba járok,de félek,hogy nem veszneek fel :$
2014. máj. 22. 19:16
 6/8 anonim válasza:
Engem felvettek (4. válaszoló vagyok) :)
2014. máj. 26. 15:29
 7/8 anonim válasza:
Melyik suliba jársz ?
2014. máj. 26. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Matektagozatos..és itt nagyon nagy szó az is,hogy 4,8 az átlagod,mert a város legkemyénebb sulija..és nem azért,mert ide olyan bénák járnak,elitprogramos osztályok vannak.
2014. máj. 27. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!