Budán melyik iskolák jók?
Figyelt kérdés
Bicskén lakok és jövőre mennék gimnáziumban,és emiatt Budán tudnátok nekem mondani jobb gimiket,4.0 4.3 as átlagom volt 7. ben,és kb milyen átlag kell abba a suliba amit írtok?
aki tudna segíteni pls írjon rá
2013. szept. 11. 14:50
1/5 anonim válasza:
Ne írd ki naponta ugyanazt a kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben bocsi,
2013. szept. 11. 15:05
3/5 anonim válasza:
Szerintem a te műveltségi és tudásszintedhez bármelyik iskola megfelel, sőt még túl jó is.
Aki ennyire magyartalanul ír, és helytelenül ragozza az ikes igét, az ne menjen jobb gimnáziumba.
Javítás:
Budán melyik iskola jó?
lakom
4/5 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy Budán melyik iskolák jók mert nem csak magamnak keresem,és nem csak egy sulira voltam kíváncsi.
2013. szept. 12. 14:56
5/5 anonim válasza:
Akkor menj valami idegen tannyelvűbe, ott nem lesz ennyire feltűnő, hogy nem tudsz magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!