Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szolnok hegedűs t andrásban...

Szolnok hegedűs t andrásban tényleg könnyebb az érettségi mint egy átlagos suliban?

Figyelt kérdés
ez egy kisegitő iskola föleg romák járnak oda, viszont sokan leérettségiznek ott. lehetséges h ott könnyebben átengedik a butákat is? ha ott próbálnám újra letenni az érettségit akkor több esélyem lenne?

2013. szept. 10. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
ha már megvan miért tennéd le ott? ha meg olyan rossz lett,hogy nem vettek fel egyetemre,akkor jobb ha hanyagolod a témát ismételten,mert akkor ott fogsz pofára esni :/.Bocs,de logikátlanúl gondolkozol
2013. szept. 10. 11:57
 2/7 A kérdező kommentje:
nincs meg a teljes érettségim, a maradék vizsgáimat szeretném ott letenni h tuti átmenjek. könnyebb ott szerintetek? szerintem igen hisz ott még a romák is átmennek mindenből.
2013. szept. 10. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Mát menj oda.

Lehet a tanárok engedékenyebbek ott valamivel-

2013. szept. 10. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:

De ha kisegítő suli,, akkor téged oda nem fognak fölvenni (ha te nem vagy szellemileg visszamaradott)

Gondolom valami orvosi papír csak kell hozzá

2013. szept. 10. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg inkább az esti iskolát-
2013. szept. 10. 12:22
 6/7 A kérdező kommentje:
ha van hely bárkit felvesznek ismerösömnek sincs róla papirja h hülye mégis felvették. am én nem szeretnék oda járni csak a vizsgát szeretném ott letenni amit már nem biztos h meg fognak engedni, de majd kiderül.
2013. szept. 10. 12:23
 7/7 A kérdező kommentje:
esti iskola nekem hülyeség lenne, megvan a 12 osztályom meg néhány vizsgám is csak a maradék vizsgámat szeretném letenni valahol.
2013. szept. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!