Van úgy esélyem a kettes matek érettségire, hogy semmit nem tudok a 4 éves anyagból?
Figyelt kérdés
Év végén mindig úgy mentem át, hogy valami nagyon egyszerű feladatokból, vagy elméletre megkaptam a kettest. Akármit mondanának a 4 év anyagából, semmit nem tudnék megcsinálni. Most készülnöm kell egy emelt szintre, és még ott lesz a választott is, szóval annyi időm nem lesz, hogy ezekkel a képességekkel elsajátítsak bármit is matekból, mert nagyon sügér vagyok hozzá. Full humán beállítottságú vagyok. Ilyen 0 tudással össze lehet szedni 25 pontot?2013. szept. 8. 10:17
1/9 anonim válasza:
Én is teljesen humán beállítottságú vagyok, jártam tanárhoz, de így is csak 20 pontot sikerült összeszednem :DDD de szóbelivel meg lett simán, ezt nem elrettentésképpen mondom :D
2/9 anonim válasza:
A matektanárom szerint nincs reál mag humán beállítottságú ember, csak okos és buta. Szóval ha hülye vagy, kénytelen leszel megtanulni, ha nem vagy hülye, akkor elég bemenni vizsgára, és megírod ötösre.
3/9 anonim válasza:
Még sok időd van tanulni év végéig. A "humán beállítottságra" nyugodtan rákenheted, hogy miért nincs ötösöd matekból, de hogy miért vagy a bukás közelében, azt nem. Persze ha te úgy tekinted az érettségit, hogy neked az emelt tárgy meg a választott tárgy a fontos, és abból akarsz érettségizni, a matematika meg csak valami légy, amit el kell hessegetni, akkor érhetnek kellemetlen meglepetések.
4/9 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de a az intelligencia definíciószerűen inkább a matekkal van összefüggésben mint a művészetekkel. Ezt a humán-reál dolgot biztos egy humános találta ki kifogásnak, hogy ne hülyézzék le.
5/9 Tom Benko válasza:
Nincs humán meg reál beállítottság csak lusta meg nem lusta. Tessék belehúzni, százával (komolyan!) példákat megoldani, a tanárnak meg rettentően megköszönni, hogy ennyire nulla tudással átengedett.
6/9 anonim válasza:
Én hetente több órát töltöttem matektanárnál, különórákon, korrepetálásra jártam az iskolában... Nem hiszem, hogy lustának lehetne nevezni. És így sem ment a matek.
7/9 anonim válasza:
De nem azért, mert humán beállítottságú vagy. Én leginkább reál vagyok, ha muszáj választani, de nagyon szerettem a humán tárgyakat is. És a középiskolás matekot az is meg tudja csinálni, aki hülye hozzá, röhejes az az érettségi.
8/9 Tom Benko válasza:
@6: Ezt elég nehéz elképzelnem. Kivéve persze, ha eleve úgy álltál hozzá, hogy neked úgysem fog menni, mert akkor a részedről nem történt ténylegesen energiabefektetés.
9/9 anonim válasza:
Márpedig létezik pl diszkalkulia is. Én is az vagyok, matek helyett földrajzból érettségiztem. Minden más jegyem mindig 4-5 volt, a matek meg már alsó tagozatos koromban is kegyelemkettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!