Egy középsikolán belül, egy évfolyamon lehet osztályt váltani?
Én az igazgatóhoz mentem, ő engedélyezte hogy áttegyenek, igaz, én 8 osztályos gimiből 8. végén mentem egy akkor kezdő tagozatos osztályba.
Tesómat szakmaiból tették át az előkészítőbe, neki az igazgató ajánlotta fel, hogy túl jók az eredményei a "gagyi" osztályhoz.
Szóval szerintem az igazgatóságon kellene érdeklődni, hogy mi ilyenkor a teendő, nálunk jó fej igazgatók voltak akikkel bármikor lehetett beszélgetni, ha nehezebben elérhetők, akkor a titkárságon is biztos mondanak valamit.
Nálunk pont fordítva volt, szintén közgazdasági, egy srác ment át nyelvi előkészítőből sima 4 évesre, mert baromira unta a nyelvi előkészítőt.:D Nálunk lehetett, bár biztosan nem ugyanarról az iskoláról beszélünk, hiszen nálunk rohadt jó a nyelvoktatás.
Kérdezd meg, de elég kínos lesz aztán összefutni az osztálytársakkal a folyóson:D
1. válaszoló : Köszi, és a tesódnál ilyen, hogy tankönyvszerzés, bepótolás hogyan volt ?
2.: Köszi neked is. Engem a folyosó nem igazán zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!