A 12. évvégi jegyek beleszámítanak valahova?
Oda nem csak a 12. félévi?
Igazából az érdekel, hogy most vagyok 12.-es, és ha nekem jobb lesz az évvégi bizim, mint a félévi, akkor ha 2 év múlva felvételizek, kérhetem azt, hogy az évvégi jegyeket vegyék figyelembe?
Basszus, én eddig szentül meg voltam győződva arról, hogy a 11. év végi és a 12. félévi jegyeket nézik. (Még jó, hogy ilyen jól vagyunk tájékoztatva).
De köszi a válaszokat, nagyon örülök, kaptam egy sokadik esélyt! :D
Amúgy tényleg sokakat nem tájékoztatnak erről.
Nekem minden ofő órán a pontszámítást kellett végighallgatnom januártól 12.-ben:D
Hát igen, csak 12. év januárjában már hiába mondják, sokan azzal sincsenek tisztában, hogy a 11. év végi jegyek mennyit érnek. 10. utolsó hónapjaiban minden o.f-i órán a pontszámítást kellene ismételtetni a gyermekekkel. :D
Nálunk pl. még egyszer sem mondták el a pontszámítást, a 11. év végét sikerült is kellőképp elrontanom, ezért most muszáj lenne mindenből ötösnek lennem. Csak sajnos sikerült összetűzésbe kerülnöm a némettanárral, így félévkor szinte tuti, hogy úszott az ötösöm, de akkor évvégére még meglehet. :)
Jaj, most itt ugrálok örömömben. :D
engem nem érdekelt az évvége, a töri és olasz érettségim annyira jól írtam meg, hogy simán felvettek egyetemre, holott évvégi jegyeim magyar:3, matek:2, töri:4, olasz:5, angol:3
szóval ne izgulj, ha nem is jönne össze a hőn áhított ötös bizi, az érettségin még javíthatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!