Lehet-e?

Figyelt kérdés
Az egész osztályom utálja az új tesitanárt.Lehet kérni másikat?
2013. szept. 3. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért utáljátok? Azért annyi nem elég, hogy nem szimpatikus nektek, vagy hogy az első órán köcsög volt.

Szerintem ne legyen ekkora pofátok, kicsit próbáljátok meg kitapasztalni, nem hiszem, hogy egy óra alatt el tudtátok dönteni, milyen tanár lesz veletek majd egész évben... Szálljatok le a magas lóról, nem mindig mindenért a tanár a hibás. Kicsit legyetek befogadóbbak.

2013. szept. 3. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nemtalálkoztál vele.Nemtudod milyen.Szörnyű.Volt már elég sok tesitanárom.Ő a legrosszabb.
2013. szept. 3. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Fejtsd már ki, kérlek. Így a semmire nem lehet segíteni.
2013. szept. 3. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, nálunk az egész iskola utálta konkrétan, mindig panasz volt rá, de az igazgató nem merte elküldeni, mert sokkal régebben került oda az a nő, mint az ig. Nálam a pohár ott telt be, amikor meg akart buktatni (általánosban kitűnő voltam tesiből, versenyekre jártam, érmeket nyertem..). Ekkor felmentést kaptam, így nem tudott leosztályozni. Ma már szerencsére egyetemre járok.
2013. szept. 3. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Ordított mert 2 percet késtünk óráról és mikor mondtuk hogy az osztályfőnökünk bent tartott minket azt mondta nemérdekli.Jövő órára tüntessük el a műkörmöt,nyakláncokat,fülbevalókat(ezt még meg is értem).SEMMIEN igazolást nem fogad el,az orvosit sem.És nála a sima beszéd egyenlő az ordítással.
2013. szept. 3. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én megkerültem, nem neki adtam oda a felmentésemet, hanem az igazgatónak. Jogilag neki kell dönteni, hogy elfogadja-e az orvos által írt felmentést, a tanárodnak még ahhoz sincs köze, hogy mi bajod. Elég, ha annyit tud, hogy te felmentett vagy.
2013. szept. 3. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. szept. 3. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!