Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hűtő és légtechnikai rendszers...

Hűtő és légtechnikai rendszerszerelőnek kell hegeszteni?

Figyelt kérdés

Hűtő és légtechnikai rendszerszerelőnek kell hegeszteni?

Mert tavaly 2012/13-mas tanévben 2-3 óra volt hegesztés és nem nagyon tudtam beállítani a pisztolyt, maga a hegesztés elég jó volt csak beállítani a lángot...hát az nem ment. Mondta a tanár hogy adjak hozzá oxigént, de tekertem az oxigén szelepet de nem történt semmi...és már lassan úgy érzem én vagyok a béna és nem megy. Most új tanév kezdődött megint parázok hogy mi lesz...

Valaki írjon valami pozitívat vagy linket küldjön ahol ezzel kapcsolatban lehet olvasni valamit.

köszönöm.

2013. szept. 2. 11:45
 1/2 A kérdező kommentje:
Még valami. Most 10.-es vagyok (2013/14)
2013. szept. 2. 11:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Kemény és lágy forrasztani tuti kell tudnia egy klímásnak.

Elvileg ezt lehet elektromos készülékkel is végezni,csakhogy nem minden pozícióban jó ez a mód,..így ide feltétlen kell a láng illetve a tudás.

Gyakorolj...gyakorolj,és kérj tanácsot profitól,pl menj el segédnek egy klíma szerelőhöz.

2013. szept. 3. 07:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!