Tárgyelfogadásnál csak azonos kódú tárgyakat lehet elfogadtatni?
Eddig fsz-t tanultam, most kezdem az alapképzést ugyanazon az egyetemen. 4 olyan tárgy van csak, aminek ugyanaz a kódja és neve mindkét szakon, egy tárgynak más a kreditszáma (fsz-en 3, Bsc-n 5, ezt valószínű nem fogják elfogadni). Viszont van két olyan tárgy is, ahol emlékszem, hogy órán a Bsc-sekkel voltunk, viszont a tárgy kódja és neve eltér, pl. fsz-en Munkajogi alapismeretek, Bsc-n Jogi alapismeretek, de mindkettőnél 3 kreditet ér. Szerintetek ezeket is írjam rá a kreditátvételi kérelemre vagy felesleges, mert úgysem fogadják el?
A beiratkozásnál kérdeztem az ügyintézőt, azt mondta, hogy most a beiratkozással foglalkozik, majd keressem meg később. Írtam neki e-mailt, de még nem válaszolt és hétfőn muszáj lenne leadnom.
Értem, köszönöm!
Akkor beírok minden tárgyat ami hasonló, hátha elfogadják.
Még az lenne a kérdésem, hogyha pénteken volt a beiratkozás és nekem az ügyintéző csak ekkor mondta el, hogy mi a kreditátvitel menete (kérelmet kell hozzá beadni stb.), viszont utánaolvastam és a kérelmet a bejelentkezési időszak végéig lehetett leadni (aug. 31.), akkor ha beviszem a TO-ra a kérelmet kedden (akkor lesz leghamarabb nyitva) még elfogadják vagy már késő lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!