Főiskolát, egyetemet ott lehet hagyni bármikor?
Ma megnéztem a leendő órarendet (első éves leszek), és szinte minden nap este 7-8-ig vannak órák, pont azok, amik fontosak.
Igazából egyre inkább ott tartok, hogy ez az egész nem kell nekem, inkább elmegyek dolgozni (technikusim megvan) és mellette fejlesztem magam azokból a dolgokból, ami igazán érdekel és szakmabeli, meg persze elkezdek nyelvet tanulni, mert abból elég gyéren állok.
De azért megpróbálom az egyetemet, mert felvettek egy éve, csak halasztottam. Ha pár hét, hónap után úgy látom, hogy nekem ez sok, mert minden nap este 9-re érek haza, nem értek semmit stb, kiiratkozhatok gond nélkül, vagy ott kell lenni bizonyos időt mindenképpen?
Ha államilag támogatott a képzés, és alá kellett írnod a hallgatói szerződést, akkor a képzés egy részét vissza kell fizetned. Emellett pedig ha olyan a felsőoktatási intézmény, hogy a bukott kreditek után fizetni kell, akkor a nem teljesített tárgyak után is fizetned kell elég keményen.
Bárhogy is döntesz, ha elkezdesz egy félévet, akkor azt becsülettel csináld végig, megspórolva egy csomó pénzt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!