Lehet ebből gimi? Többi lent!
Figyelt kérdés
Most megyek nyolcadikba. Eddig mindenből megvan a négyesem, ötösöm kivéve , matek meg kémia. Nemtudom ilyen jegyekkel hová vesznek fel, egyáltalán lehet ebből gimi? ( 8-ba is kb ugyan így leszek...) Úgy tervezem pestre megyek, tudnátok mondani kb velem egyszintem lévő gimnáziumot és kollégiumot? Köszi.2013. aug. 30. 17:09
1/2 anonim válasza:
Gimnáziumból is nagyon sokféle van, szóval szerintem egy jó közepes gimibe biztos bejutsz, de még erősebbe is van esélyed, mert vannak olyan szakok ahova könnyebb bejutni. Bár matekból egy kicsit hozd föl magad egy négyesre, mert az fontos, a kémia nem annyira lényeges, mert a legtöbb suli kémiát/fizikát, bioszt/föci jegyet kér. Szóval IGEN, legalábbis szerintem, ja egyébként, ha tudod, hogy mi szeretnél lenni később akkor lehet, hogy a szakközéppel jobban jársz, mert abból is van erős és jó.
Ja, és minden függ a mezőnytől...
2/2 1112 válasza:
Simán lehet ebből gimi. De am szerintem jelölj be valami nem olyan nagyhírű gimit is; van, ahova azok mennek, akiket a legmenőbbekbe nem vettek fel, de gimibe akartak menni. Volt mate-em 2-es 3-asokkal ment gimibe. Az olyan közepes hírű iskola volt, mármint ilyen semleges, hogy nem is beszéltek róla nagyon ,se rosszat, se jót. Ilyen "mentőöves" suli; hogy akit a nagyon népszerűbe nem vesznek föl, mehet oda:) Am az pont tényleg ilyen semleges iskola volt; csak annyit beszélnek róla az emberek, hogy gimi, azt' szoktak menni oda is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!