Mindennapos tesit hogy kerülhetném ki?
Figyelt kérdés
Ugye a nagyszerű Hoffman Rózsika és Orbán miatt napi 5 tesi lesz, amiből 2-t ki lehet váltani ha jársz sportolni (egyesület).Nos, én heti 4x járok konditerembe (4x1 óra), de mivel ez nem egyesület, hanem egyéni, ezért nem tudok igazolást szerezni.Így hogyan tudnám kikerülni a tesiket? :|2013. aug. 29. 21:06
1/6 anonim válasza:
Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Azaz vagy beletörődsz, vagy ellógod az órákat. Utóbbit nem ajánlom, meghurcolhatják érte a szüleidet.
2/6 anonim válasza:
Nem tudod magad feliratni gyógytesire?
Lehet ott is adnak valami könnyítést-
3/6 anonim válasza:
neked komolyan a tesi a legnagyobb problémád? elég frankó életed lehet. nem tudom mit kell ettől cinkelni. kicsit gimnasztikáztok utána meg fociztok vagy kosaraztok egy jót. aztán ennyi.
4/6 anonim válasza:
#2, én gyógytesis vagyok, de nem ment fel a heti 5 tesi alól.
Kérdező, azt ajánlom, vagy járj be a plusz tesikre, vagy kezdj el valamilyen egyesületi sportot. Én kosarazni kezdtem el, iskolai szinten, és nem bántam meg. Időpontra is sokkal jobb, mert a délutáni +2 tesi óra természetesen üti az egyik szakkörömet, a kosár pedig nem. De ha téged nem érdekel különösebben egyetlen sport sem, akkor csak a délutáni tesik maradtak...
5/6 A kérdező kommentje:
#3 Gondolom neked se esne jól az, ha a melóhelyeden azt mondanák, hogy 'maradj már bent még + 2 órát, van még pár dolog amit el kell intézni, de nem fizetjük ki'.
2013. aug. 30. 09:24
6/6 anonim válasza:
totálisan megértelek,én iskolámban is ez van. Csak nálunk annyi a pech hogy beosztanak ha akarod ha nem kosár,röplabda,társastánc,néptánc,aerobicra és engem szépen beraktak néptáncra :')))))) de egyelőre keresem a megoldást..erre én se vagyok hajlandó..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!