Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A hajózási technikus szakmáról...

A hajózási technikus szakmáról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Most fejezem be a középsulit, és lehet hogy hajózási technkiusnak mennék továbbtanulni. Mit tudtok róla? Érdemes elvégezni? Főképp mit csinál egy hajózási technikus. Vannak előnyei/hátrányai? Mik azok?

El lehet vele helyezkedni? mert csak úgy ér valamit.

És ha el lehet vele helyezkedni akkor keresni is jól lehet vele?

2009. okt. 31. 18:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Bármi érdekel ezzel kapcsolatban. Köszi
2009. nov. 2. 18:27
 2/6 anonim válasza:

szerintem nyugodtan belevághatsz

a nagybátyám is az, és most megy Dubai- ba dolgozni

2009. nov. 3. 14:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Azt nem tudod hogy ott mit csinál? Úgyértem, mit csinál egy hajózási technikus? Hajóval szállít dolgokat? Vagy éttermet vezet a hajón? Vagy utasokat visz hajón A pontból B pontba? Vagy hajóval mutatja a túristalátványosságokat? Nem tudok szinte semmit erről a szakmáról, de nagyon érdekel, mert amit eddig tudok róla az tetszik, és most az érettségi után lehet annak mennék továbbtanulni :)

2009. nov. 3. 18:04
 4/6 Szabados "Pascal" válasza:
Keres rá a milegyek.hu n ott jól leírják amit tudni kell talán kicsit többet is:)
2012. aug. 19. 10:21
 5/6 A kérdező kommentje:
azóta már elvégeztem a szakot, levizsgáztam 5-ös lett :) már elég sokat tudok róla :)
2012. aug. 20. 13:32
 6/6 anonim válasza:
Szia! Ha esetleg olvasod...szuper lenne ha tudnál írni pár dolgot a képzésről...Hol csináltad a képzést? Milyen volt? Komolyan vették? Nem volt túl színvonaltalan? Azóta esetleg el tudtál ebben a szakmában helyezkedni? Köszönöm előre is!
2014. máj. 30. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!