Tudnátok olyan gimiket írni Pest megyében, ahol van biosz szak?
Figyelt kérdés
Fontos lenne,de ha tudtok erős, matek szakos gimit azt is nagyon megköszönném!2013. aug. 28. 23:34
1/4 anonim válasza:
Ha a biosszal akarsz foglalkozni, a te helyed a Fazekas :)
2/4 anonim válasza:
Én is a Fazekast akartam írni. A mi osztályunk három biosztanárt "használt el" (az egyik elment szülni, a második nyugdíjba, a harmadik után mi mentünk el érettségizni), mindhárom kiváló volt, pedig mi nem a bioszos, hanem a specmatos osztály voltunk. A matek is nagyon jó, mind a természettudományos osztályokban, mind a specmaton. Rászánják az időt, hogy te magad fedezhesd fel az összefüggéseket (legalábbis a specmaton). Tényleg van lehetőséged meglátni a matematika szépségeit.
3/4 A kérdező kommentje:
Logopédus szeretnék lenni:) Attól féle hogy a Fazekas nekem erős lesz
2013. aug. 28. 23:47
4/4 anonim válasza:
Berzsenyi Dániel Gimnáziumban is van matek-fizika szak és azt hiszem biosz-kémia is 9.-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!