Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok olyan gimiket írni...

Tudnátok olyan gimiket írni Pest megyében, ahol van biosz szak?

Figyelt kérdés
Fontos lenne,de ha tudtok erős, matek szakos gimit azt is nagyon megköszönném!

2013. aug. 28. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a biosszal akarsz foglalkozni, a te helyed a Fazekas :)
2013. aug. 28. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is a Fazekast akartam írni. A mi osztályunk három biosztanárt "használt el" (az egyik elment szülni, a második nyugdíjba, a harmadik után mi mentünk el érettségizni), mindhárom kiváló volt, pedig mi nem a bioszos, hanem a specmatos osztály voltunk. A matek is nagyon jó, mind a természettudományos osztályokban, mind a specmaton. Rászánják az időt, hogy te magad fedezhesd fel az összefüggéseket (legalábbis a specmaton). Tényleg van lehetőséged meglátni a matematika szépségeit.
2013. aug. 28. 23:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Logopédus szeretnék lenni:) Attól féle hogy a Fazekas nekem erős lesz
2013. aug. 28. 23:47
 4/4 anonim válasza:
Berzsenyi Dániel Gimnáziumban is van matek-fizika szak és azt hiszem biosz-kémia is 9.-től.
2013. aug. 31. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!