Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kölcsey Ferenc Gimnázium...

Kölcsey Ferenc Gimnázium (Budapest)?

Figyelt kérdés
Jövőre felvételizek és a Kölcsey francia kéttannyelvű része nagyon megtetszett. Arra lennék kíváncsi milyen a közösség, a francián kívül a többi tantárgyat is jól tanítják e és, hogy az iskola épülete milyen állapotban van. Még gondolkoztam a Madách Imre gimnáziumon is. Melyiket javasolnátok inkább?
2013. aug. 28. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Most jöttem vissza a gólyatáborból és rohadt jó volt :D én egyenlőre nem bántam meg,nagy arcok a felsősök és a tanárok is.Én 60 pontos felvételivel kerültem be a francia kéttanosra.Ha franciát szeretnél tanulni,akkor a Madáchnál sokkal jobb,mert a tárgyakat is franciául fogod tanulni,rádaásul lesz felsőfokú nyelvvizsgád :)

Ha érdekel,majd leírom a tapasztalatomat így az első napokról is,ha gondolod :)

2013. aug. 30. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi jó lenne ha le tudnád írni milyenek az első napok! :)
2013. aug. 30. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szóval az iskolát most újítják fel,festik újra az épületet,új kis tornaterem lesz.Nekem nagyon tetszik az épület,szép nagy.A TANÁROK nagyon kedvesek,a felsőbb évesek jó fejeknek tűnnek.Nagyon sok francia órám lesz,itt aztán jobban meglehet tanulni a nyelvet,mint a Madáchban.Mindent összevetve nekem nagyon tetszik az iskola :)
2013. szept. 2. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Még azt kérdezném, hogy amit majd franciául fogsz tanulni tantárgyakat pl.: magyar, matek azt magyarul is fogod tanulni?? És, hogy az iskola humán beállítottságú attól még a matekot is jól tanítják, meg jól felkészítenek az érettségire?
2013. szept. 4. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!