Klauzál Gábor Műszeripari Szakközépiskola és Szakiskola?
Üdv!
Tudja esetleg valaki, létezik-e még a fenti intézmény?
Budapesten, ha jól emlékszem, a Hernád utcában volt valamikor jó 20 éve.
A neten csak egy sulinetes honlapot találok, ami töküres, illetve egy ehhez tartozó emailt.
Az iskolát, a rendkívül alacson színvonal miatt még 2007-ben bezárták. Én oda jártam, eszméletlenül rossz iskola volt. A 9. évfolyamot kb. 95-n kezdtük, 3 osztállyal, ebből 12.-re mindössze 10-en maradtunk, mindenki más kibukott vagy kirúgatta magát.
A tanárok rendesek voltak, szóval a legtöbbjükkel nem volt gond, de a diákok... tényleg a legalja volt az utolsó években. Mondom ezt úgy, hogy énis oda jártam, sajnos. Ezernyi rossz emlék... egy jó se.
Bár régi a kérdés, és már meg is válaszolták.
Az utolsó válaszadó hozzászólását én is meg tudom erősíteni.
Ezernyi rossz emlék, ugyanakkor én sosem éreztem azt, hogy a tanárok rendben lennének, tökéletesen kiölték az emberből a tanulási hajlandóságot. Egyáltalán nem volt támogató közeg.
A fizikatanár Horváthné rosszindulata örök nyomot hagyott bennem, teljesen mindegy volt mennyit tanultam és mit tudtam, a lényeg mindig az volt, mit nem. De azt gondolom, az élet nagy rendező... (nem kívánok neki semmi rosszat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!