Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki potvizsgazik holnap?

Ki potvizsgazik holnap?

Figyelt kérdés
En holnap fogok matekbol es focibol.
2013. aug. 27. 20:45
 1/10 Leslie Smith válasza:
100%
Az szép hanyadik osztályba jársz, hogy ilyen jó az eredményed?
2013. aug. 27. 21:08
 2/10 A kérdező kommentje:
10.be ja es hozzatennem hogy diszkalkuliam van es a matektanar ennek ellenere megbuktatott.egyebkent eletembe nem buktam semmibol
2013. aug. 27. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha erről papírod is van, azaz orvosi vélemény, nem kell matekra járnod. Egy ismerősömnek ugyanez volt a baja, felmentést kapott, tehát bent ülsz az órán, de nem kérnek számon. Érettségiznie sem kellett matekból! Szólj a szüleidnek, hogy jelezzék a problémát az iskolád igazgatójánál, de sürgősen, friss orvosi papírral.
2013. aug. 27. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
És földrajzból is diszkalkulia miatt buktál? Ugyan már!
2013. aug. 27. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az osztályfőnököd tudja/jelezte az igazgatónak és

a matek tanárnak, hogy diszkaluliád van?-

Vagy azok nme tudják?

Az azt igazoló papírt mutassátok meg még egyszer minden érintettnek, mondjuk holnap is lehet (vizsga előtt).

2013. aug. 27. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szóltatok előbb a diszkalkuliáról a tanároknak.

Most akkor odamész, mint a bárány a vérpadra?

Mert ha orvosi igazolás alapján lehet felmentést kapni, akkor mi a csodánk ez a hercehurca

2013. aug. 27. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Papirom nincs rola.megtanultam a matekot kulon tanarral.a kerdes jogy holnap mi marad meg ..:/
2013. aug. 27. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Papírt kellett volna kérned mindenképp, már régen. A mostani tanévre kérj szerintem. Matekórákra bejársz, de jegyet nem kell kapnod.

Sok sikert azért a vizsgán!

2013. aug. 27. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Atmentem matekbol :o holnap jon a foci .szurkoljatok :)) egyebkent kosziva valaszokat
2013. aug. 28. 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdezö ! Ha nincs semmi papíród a betegségröl semmit se tudsz csinálni. Na meg kitudja valóba beteg vagy e ? Ezt sajnos bánatodra orvos dönti el. Örülj annak hogy tudsz hisz átmentél a matek potvizsgán szval ez azt tükrözi tudsz te csak ugye vannak akik nemszeretnek tanulni D D
2013. aug. 30. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!