Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy van az órarend az egyetemen?

Hogy van az órarend az egyetemen?

Figyelt kérdés

Felvettek környezetgazdálkodási agrármérnök felsőoktatási szakképzésre.a levélben benne volt hogy az iskola honlapján fent van az órarend,megnézyem és elég türhető.akkor ezek szerint nem

én veszem fel a tantárgyakat?

hogy van ez legyetek szivesek segítsetek.

2013. aug. 26. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Mintatanterv van fent, az alapján válogathatod össze az óráidat.
2013. aug. 26. 21:48
 2/5 anonim válasza:
100%
Én másodéves hallgató vagyok, és az első félévben mi sem magunknak vehettük fel a tárgyainkat, bár én ennek örültem, mert akkor még azt se tudtam mit hogyan kell csinálni. A későbbiekben viszont neked kell felvenni a tárgyaid, meghirdetik, hogy ezen a napon ettől-eddig lesz, te meg felveszed. Ennyi. Emellett vannak a tárgyakból előadások és szemináriumok. Mi két csoportra vagyunk bontva, és így a két csoportnak csak az előadások vannak azonos időpontban, de a szemináriumok nem. Ugye mindenkinek megvan, hogy melyik szemináriumot veheti fel, hiszen így áll össze az órarend és így tud mindenki mindent felvenni, de ugye van, hogy egyesek nem azokat a szemináriumokat veszik fel, amit kellene. Van még kérdés? :)
2013. aug. 26. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk gólyaként is magunknak kell felvenni a tárgyakat, szóval az adott egyetemtől függ. Legcélszerűbb a mintatanterv szerint dolgoznod és akkor minden rendben lesz. :)
2013. aug. 27. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak most felvették helyettetek az órákat, ezért fix az órarend, de pl kis létszámú évfolyamokon nincs annyi csoport és órabontás, mint 200 főnél, úgyhogy lehet végig fix órarended lesz a 2 év alatt. Ettől függetlenül viszont még neked kell felvenned az óráidat.
2013. aug. 27. 09:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2013. aug. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!