Kinek mi a véleménye a debreceni Sirius középiskolárol?
Figyelt kérdés
most ballagok majd 8.bol és ezt a sulit választottam...kereskedelem-marketing szakra jelentkezek szerintetek mien lenne?:)2013. aug. 26. 19:06
2/8 Diego93 válasza:
Tavaly szeptemberben ott kezdtem (érettségire épülő szak). Novemberben már kiiratkoztam. Elég ennyi infó vagy meséljek még róla többet ? Lenne mit ... :)
5/8 anonim válasza:
Miért iratkoztál ki?
Annyira rossz volt?
6/8 A kérdező kommentje:
Leggyengébb?:O
pedig egész jonak tünik....
amugy miért iratkoztál ki???
2013. aug. 27. 11:48
7/8 anonim válasza:
Botrányos a suli. Én konkrétan nem ajánlom.
8/8 anonim válasza:
Én voltam ott.(Web-programozó szakon, az amúgy felsőfokú szakképzésnek minősült.) Nekem nem volt különösebb bajom vele. Végezni én sem végeztem, de nem azért mert a suli sz@r lett volna, hanem mert igazából én nem voltam motivált, meg a családdal sem úgy voltak a dolgok, és le is maradtam. Mert igenis le lehetett azon a szakon, volt lemorzsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!