Mi az, hogy 9-es évfolyamon,35 óra lesz, stb. idiótaság?
Itt olvastam,nem hiszem el,hogy felemelik 35-re a 9. évfolyamosok óráját..+ heti 5 testnevelés,stb. idiótaság..
Megye legjobb gimnáziumába mentem hatosztályosba,2 éve,most lépek a 9. osztályba,erre mindent megváltoztatnak stb..
Ha heti 35x óra,akkor az napi 7 óra,vagy gondolom lesz olyan hogy,egy nap 6,máskor meg 8.
Bejárókra nem gondolnak,a kedves budapesti "nagy" emberek?Attól hogy nekik a fenekük alatt van minden,nem azt jelenti hogy mindenkinek..
Amikor 6 órám volt,így is fél 3kor értem haza,utána ebéd stb..és este 6-7ig tanultam,most meg mi lesz??
7 órám lenne fél 4
8 óra esetén fél 5
mikor az Istenbe tanuljak???
80 percembe telik naponta az oda-vissza út..
Nem tartjátok gáznak??
Megváltoztatják az elsősök "életét" is.
Rég voltam elsős, de ott is 4ig kellett maradni(vagy meddig).
Lesz ez rosszabb is talán.
Ma könyvosztás, aztán potyára mentek el többen, mert az elsősöknek elég, ha suli első napján kapják meg a tankönyvet, amibe tilos beleírni,meg miegymás, mert ingyen kapják és év végén a suli (könyvtára) kapja.
Hát, most már lehet fél 5kor fogsz hazaérni és míg mindent megcsinálsz(ebéd helyett uzsonna), eljön a fél 6, aztán akkor tanulhatsz...:/
Plussz hétvégék.
Bejárók? "kit érdekel, hogy valakinek nem indul a busza már akkor? Oldja meg!" lehet ilyesmit gondolnak ők, de szerintem sok érintett fog hasonlót gondolni.
De ők meg azt mondanák talán, hogy ott a koli.
Köszi mindenkinek a válaszokat..
Kibírom én nem arról van szó,hogy nem bírnám ki,ha kell éjfélig tanulnék,úgy hogy 5:30kor kelek.
Mentségemre az van hogy 10-15 perc a buszmegálló az iskolámtól,ráadásul első óra 7.40kor kezdődik,7. órának 2kor van vége,8. órának pedig 14:50kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!