Ti mennyi tanulmányi ösztöndíjat kaptok/tatok, hányas átlagra, melyik egyetemen, milyen szakon?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 22:46
1/3 anonim válasza:
BME-VIK Mérnök informatikus előző félévben 3,00 átlagra 12300, most pedig 4,00 átlagra kb. 22 000 forintra számítok havonta.
2/3 anonim válasza:
Az előző válaszolónak gratula :)
Én pedig ELTE biológia szakon előző félévben 4,1-es átlagra 12.500 Ft-ot kaptam, hasonlóban reménykedek most is. :)
3/3 anonim válasza:
Pannon Egyetem, Műszaki informatikai kar: [link]
4.0-5.0 átlag között nekem minden félévben megvolt a havi 50k, volt, hogy sport ösztöndíjjal és szoc.támmal meghaladta a 120k-t is. Ebből fizettem a szállást és ellátást. Mellette dolgoztam, tanítottam, abból meg fizettem a többit.
Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi kar: [link]
Műszaki ösztöndíjak magasabbak, de általában nehezebb is összeszedni egy 4.0-t, mint GTK-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!