Most nem értem ezt a pótfelvételit?
Figyelt kérdés
Ugye augusztus 29-én derül ki , hogy felvettek-e vagy sem. Na de ,már most csatlakoztam facebookon ilyen csoporthoz(ahova jelentkeztem suli 2013-as csoport) szóval ott már írják, hogy ilyen szintfelmérőt olyat töltöttek ki stb. meg hogy lejár a kitöltés határideje ilyenek. akkor most mi van? rengeteg dolog határideje már lejárt, ők mindent kitölttöek , jelentkeztek mindenre. velem most mi lesz? vagy ez ,hogy lesz?2013. aug. 24. 09:28
1/2 anonim válasza:
Mivel pótfelvételizel ezért sok mindenre alapból nem jelentkezhetnél ilyen a kollégium meg az ösztöndíj,de ez azért mert fizetős leszel. A szintfelmérők miatt meg ne aggódj úgy is beraknak valamelyik csoportba.
2/2 A kérdező kommentje:
na hát remélem :/ mert elég aggasztó , hogy ők már mindent tudnak,mindenben előrébb járnak én meg még sehol...a gólyatábor is felidegesített ,hogy abból is ki kellett maradnom...nem tudom , hogy miért nem lehetett volna 29-e helyett mondjuk 20-án elmondani, hogy na te most bekerültél vagy sem..
2013. aug. 24. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!