Melyiket lenne könnyebb elérni? (érettségi)
Emelt matek 85% és közép töri 95%
Emelt töri 85% és közép matek 95%
Tudom, hogy ember függő. De ha ráfekszek, akkor melyiket könnyebb elérni? Most megyek 12.-be. Kb. egy szinten vagyok matekból és töriből is.
Én a matek emeltet mondanám? Hogy miért? Mert nem szubjektív. Vagy meg tudod oldani, vagy nem. Le van írva, hogy mit kell pontozni, ha leírtad, megkapod a pontot.
Törinél esszét kell írni. Nyilván ott is van vmi vezérfonal a tanárnak, de igazából úgy húzza le az esszéd, ahogy akarja.
Én töri emelt 86-t és matek közép 96-t csináltam.
Töri emeltet ajánlanám, mert oda főleg csak "magolni" kell. Matek emelten meg ha az adott feladatnál (idegesség vagy felkészületlenség okán) épp nem ugrik be a megfelelő trükk, akkor ott annyi.
Törihez több idő és energia kell, de biztosabban lehet hozni az eredményt, magyarból nagyobb a kockázat.
Töri inkább a befektetett munkától függ, matek meg a tehetségtől és a szerencsétől függ.
Emberfüggő, de mindenképp attól függ, hogy mik a jövőbeli terved, elképzelésed.
Ha továbbtanulsz, akkor attól függ, meyikkel akarsz továbbtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!