Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SE-ETK - ápolás és betegellátá...

SE-ETK - ápolás és betegellátás, SE orvosi, segítenél?

Figyelt kérdés

1.Van első félévben boncolás anatómián ápoló szakon?

2.Megpróbáljak-e már most beszerezni használt atlaszt?Mert újonnan csak drágább...Melyiket érdemes?Érdemes azt beszerezni ami az orvosisoknak van?

3.Lehet orvosira mennék onnan tovább ha felvennének,vannak-e olyan tárgyak,amiket az ápoló szakról elfogadnak,és orvosin nem kell majd felvenni(pl.elsősegély,tesióra?)

(Jól meggondoltam,tudom hogy egy államilag támogatott félévem mindenképp elmegy majd még ha fel is fesznek orvosira,de több dolog miatt döntöttem így)

2013. aug. 16. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:

1.Nincs boncolás első félévben,csak orvosin van.

2.Ne szerezz be semmit,mert elfogják mondani,hogy mi kell..ha olyat veszel ami végül haszontalan csak pénzt dobsz ki.

3.Nem fogadnának el semmit,újra kell kezdened az egészet és újra kell felvételizned is .(tesit,elsősegélyt sem fogadnak el)

4.Ápoló leszel?

2013. aug. 17. 16:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!

De valamikor azért van boncolás?

Igen,az ápoló szakra fogok járni.

Most kicsit összezavarodtam,mert valahol meg azt írták hogy a tesit elfogadják hisz az úgyis ugyanaz.Nem tudom kinek higyjek,remélem te tudod rosszul:)

A könyveket meg azért akarnám előre bezserezni ami biztos,mert félek hogy "elkapkodják" a használtat....

2013. aug. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!